Office 365 za podjetja

office-365-cloud

Izberite svoj paket Office 365:

  • Office 365 za samostojne podjetnike in mala podjetja
  • Office 365 za srednje velika podjetja
  • Office 365 za velika podjetja in javno upravo

Kateri paket Office 365 je primeren za vaše podjetje?

Kontaktirajte enaA strokovnjaka za vašo Office 365 ponudbo in predstavitev.

Kaj je Office 365?

Office 365 je paket storitev, ki jih večina med nami že pozna in uporablja vsak dan, le da Office 365 uporablja tehnologijo oblaka. Ne glede na to, na kateri napravi delate, Office 365 omogoča dostop do vsega kar potrebujete, saj so dokumenti, e-pošta, koledarji, stiki in še kaj vedno z vami. Z vami gredo tudi vaše nastavitve, tako da so vaše datoteke vedno nared, da nadaljujete delo tam, kjer ste ostali.

Office 365 vključuje poleg elektronske pošte tudi digitalno shrambo, orodja za avdio in video komunikacijo, deljenje dokumentov in hkratno delo na njih.

Za odličnost potrebujemo odlična orodja. V preteklosti so bila ta omejena na največja in najbogatejša podjetja, danes pa so na voljo vsem; tako mladim podjetnikom, ki se šele podajajo na svojo podjetniško pot, kot tudi velikim podjetjem z dolgoletno tradicijo.

Na drugi strani je lahko fleksibilnost, ki je bila še včeraj odlika izključno majhnih podjetij, danes na voljo tudi največjim korporacijam. Tako eni kot drugi pa za uspeh lahko plačajo le toliko, kot porabijo.

Za vse zgoraj našteto potrebujete le vaš posel, delovno postajo s povezavo v internet in motivirane sodelavce. Nakupi strežnikov, drage vzdrževalne pogodbe in dolgotrajni izpadi sistemov so preteklost – s storitvami Microsoft Office 365 zdaj je v ospredju vaš posel!

Vedno v pisarni – ne glede na to, kje ste

Ne glede na to, ali delate v pisarni ali na poti, boste prejeli vrhunski nabor orodij Microsoft Office za boljšo učinkovitost. 

VEČ

Uredite in dajte datoteke v skupno rabo z izbranimi ljudmi z Office 365 pro Plus in poljubnim brskalnikom v storitvi Office Online – tako na računalnikih z OS Windows, računalnikih Macintosh ali v napravah s sistemom iOS, Android ali Windows.

S storitvijo Office Mobile v telefonih Windows Phones, napravah iPhone® in telefonih s sistemom Android si lahko ogledate datoteke in jih urejate. Ker se vaše datoteke samodejno shranjujejo v spletu, lahko do najnovejše različice dostopate, jo uredite in daste v skupno rabo tudi, ko ste na poti.

Posodobljena vsebina, kadar koli boste dostopali do nje

Storitev Office 365 v realnem času sinhronizira e-pošto, koledarje in podatke za stik v vseh vaših povezanih napravah. 

VEČ

Vsebina bo tako vedno posodobljena, ne glede na to, katero napravo imate v roki, tako da boste lahko uporabljali najnovejše različice priljubljenih programov, kot so Word, Excel, PowerPoint in Outlook. Svoj čas porabite za delo in ne za nameščanje, posodabljanje in sinhroniziranje vsebine. Office 365 vse ta opravila izvaja v ozadju, tako da se lahko brezskrbno lotite dela.

Orodja za sodelovanje

Vsak uporabnik ima na voljo shrambo v velikosti 1 TB, kar povsem zadostuje za vse predstavnostne datoteke. In ker se datoteke shranjujejo v spletu, jih lahko kadar koli in kjer koli date v skupno rabo s sodelavci ter zunanjimi uporabniki. 

VEČ

Video HD za več oseb, skupna raba vsebine in koledarji v skupni rabi zagotavljajo, da boste s svojo ekipo vedno na tekočem. Nič več vam ni treba shranjevati, prilagati, pošiljati in čakati, da sodelavci uredijo vsebino, ter postopek ponoviti. S storitvijo Office 365 lahko več uporabnikov hkrati dela v isti datoteki s polno funkcionalnostjo Officea. Z uporabo storitve Lync omogočite zaposlenim neposredno sporočanje in hitro sodelovanje.

Orodja za strokovnjake

Uporabite številna orodja za komunikacijo, od e-pošte, neposrednih sporočil do družabnih omrežij in videokonferenc ter se tako bolje povežite s strankami in sodelavci. 

VEČ

Naslovu za poslovno e-pošto dodajte ime svojega podjetja in tako ustvarite prepoznavnost v poslovnem svetu ter vzpodbudite zanimanje za posel s prilagojenim trženjskim gradivom, ki je lahkotno za uporabo. Ni vam treba biti strokovnjak za analizo. S storitvijo Office 365 lahko iz velike količine podatkov ustvarite odnose, ukrepe po meri, hierarhije in ključne kazalnike učinkovitosti.

Varnost na prvem mestu

V storitvi Office 365 so podatki vaši. Vi ste lastnik. Vi jih upravljate. In če se odločite, da storitve ne boste več uporabljali, jih lahko vzamete s seboj.

VEČ

V Office 365 so vdelani varnost, skladnost in zasebnost. Tako ste lahko prepričani, da so podatki podjetja dobro varovani na več stopnjah za zagotavljanje fizične, logične in podatkovne plasti varnostnih funkcij ter delujočih najboljših praks. Office 365 izpolnjuje vodilne globalne standarde skladnosti, kot so HIPAA, FISMA in ISO 27001, poleg tega pa ponuja najbolje prakse pri zasnovi podatkovnih središč in preprečitvi izgube podatkov v panogi. Tako lahko preprosto upravljate zahtevne predpise glede skladnosti, pri tem pa imate popoln nadzor nad občutljivimi podatki.

Office 365 uporablja zaščito pred neželeno pošto in zlonamerno programsko opremo v globalnem omrežju podatkovnih središč in tako preprečuje okužbe e-pošte. Vaši zaposleni pa imajo nadzor nad njihovimi neželenimi sporočili v karanteni.

Več o varnosti Office 365 v središču zaupanja.

Ste učitelj, dijak ali učenec ali predstavljate izobraževalno ustanovo? Izbor storitev Office 365 je za vas na voljo brezplačno tukaj.

Več o paketih Office 365 za podjetja tukaj.

*Vse navedene storitve niso na voljo v vseh paketih Office 365. Za točne podatke, kaj vsebuje posamezen paket, nas kontaktirajte.