Oblak za izobraževalne ustanove

Brezplačen Office 365 za izobraževalne ustanove

Dostop do brezplačnega paketa Office 365 smo omogočili že več kot 350 šolam oz. 180.000 otrokom.

SchoolLeaderClassroomPhoto

Gambit trade d.o.o. v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Microsoftom učiteljem in učencem ponuja brezplačen paket Office 365. Poleg pisarniških programov, ki jih večina med nami že pozna in uporablja vsak dan, paket vključuje še priročno tehnologijo oblaka, ki zagotavlja dostopnost do datotek in programov kjerkoli in kadarkoli.

Do brezplačnega programskega paketa so upravičeni tako otroci, ki obiskujejo vrtec, kot tudi osnovnošolci in srednješolci ter njihovi učitelji in drugi zaposleni v šolah. Če pri vzpostavitvi naročnine Office 365 potrebujete tehnično pomoč, vam bodo z veseljem pomagali naši strokovnjaki. Vaš brezplačen paket Office 365 dobite tukaj.

Vklopite svoj paket ugodnosti enaA Akademik (link) in naročite brezplačen paket Office 365 za učence, dijake ter profesorje na povezavi.

Več o paketu Office 365 izveste tukaj.

 

Nakupi v spletni trgovini enaA za izobraževalne ustanove

V spletni trgovini enaA.com se trudimo biti šolam prijazno podjetje. Zato smo naredili korak naprej ter spletno trgovino priredili izobraževalnim ustanovam.

Posebne ugodnosti enaA.com za izobraževalne ustanove:

  • Nakup z naročilnico oz. odlog plačila: Natisnite si predračun in nam pošljite naročilnico ter prejmite želene izdelke v najkrajšem možnem času.
  • Osebni skrbnik vam je vedno na voljo za dodatne informacije ali pomoč pri izbiri izdelkov.
  • 100 % garancija za najnižjo ceno: V sodelovanju z našimi dobavitelji si prizadevamo za najboljše cene izdelkov v naši ponudbi. Izdelki s preverjeno ceno so označeni z znakom “Najnižja cena” ali znakom “Garancija za najnižjo ceno“. Če pri katerem izmed konkurentov naletite na nižjo ceno istega izdelka, nam to sporočite na dan oddaje naročila in si zagotovite za najmanj 2 % nižjo ceno od konkurenčne.
  • Prilagajamo se vašim potrebam in željam: Način dela na enaA.com smo v celoti prilagodili potrebam in zahtevam izobraževalnih ustanov. Pod enakimi pogoji lahko naroča poljubno število pooblaščenih sodelavcev na različnih lokacijah, izberete pa lahko tudi dvostopenjsko potrjevanje vaših naročil. Številko naročilnice lahko sami vnesete v tretjem koraku pri izvedbi nakupa.

Poleg možnosti najema dodatne programske opreme, ki vam jo ponuja Microsoftova pogodba EES, lahko pri nas najdete tudi ostalo računalniško in pisarniško opremo.

Poleg računalnikov, monitorjev in periferije vam nudimo tudi širok nabor projektorjev, projekcijskih platen ter ostalih pripomočkov, brez katerih delo izobraževalnih ustanov ne morejo potekati.

Prednosti oblaka za izobraževalne ustanove:

  • Brezplačni paket Office 365 za učitelje in učence, vključno z namizno različico Office Professional Plus za uporabo na 5 napravah.
  • Tehnična pomoč in implementacija storitve Office 365.
  • Spletni nakupovalni center enaA.com, prilagojen izobraževalnim ustanovam, z ugodnimi pogoji in široko ponudbo.
  • Brezplačna izobraževanja o trendih in novostih na področju novih tehnologij.
  • Brezplačni elektronski mesečnik o aktualnem dogajanju in trendih na področju informacijskih tehnologij za izobraževalne ustanove.
 

enaA Akademik

Enostavno naročanje, 24 ur/7 dni v tednu
Velika izbira med več kot 350.000 izdelki
Hitra dostava
Nižje, projektne cene, za večja naročila (zahtevek pošljite na prodaja@gambit.si)
Možnost lastnega prevzema opreme v DRIVE-IN klikni in odpelji
Garancija na najnižje cene
Zagotovljen servis
Možnost pošiljanja eRačunov
Ugodnosti Kluba zvestobe
Uporaba storitev prilagojih izobraževalnim ustanovam, npr.: dvonivojsko potrjevanje, vnos št.naročilnice…
Pregled zgodovine naročil za uporabnika
Pregled zgodovine naročil za celo ustanovo (pri osebnem skrbniku)
Naročnina na e-revijo Poslovni DNE z aktualnimi poslovnimi novicami
Brezplačna dostava za izbrane izdelke ali v primeru doseženih 100 točk zvestobe
Brezplačna dostava za vsa naročila
Osebni skrbnik za pomoč, svetovanje in pripravo ponudb
Plačilo po računu – Zamik plačila*
Plačilo na 3 ali 6 mesečnih obrokov*
ODDAJTE PRIJAVO NA PAKET**

PRIJAVA AKADEMIK

* Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku ali plačilo v obrokih omogočamo dolgoročnim partnerjem Gambit trade d.o.o. ter organizacijam javne in lokalne uprave, ki se izkažejo kot redni plačniki.

** Za oddajo prijave na paket je potrebna registracija/prijava podjetja na enaA.com. Po kliku boste ustrezno preusmerjeni, odgovor skrbnika na prijavo boste po obravnavi prejeli po elektronski pošti.